Áramfejlesztők: Starpower

TERMÉKEINK

Áramfejlesztők (Starpower)

A Starpower dízelmotoros áramfejlesztők kiválóan alkalmazhatók hálózati feszültség kimaradása esetén szükség-áramellátás céljára, építési, mezőgazdasági és más ideiglenes munkahelyek és telepek árammal való ellátására, valamint minden olyan helyen, ahová a villamos energia-hálózat kiépítése csak költséges távvezeték és transzformátor telepítésével oldható meg.

A meghajtómotor és generátor hosszú élettartama valamint megbízható és gazdaságos üzemelése ugyanúgy lehetővé teszi a folyamatos és tartós üzemelést, mint ahogyan vésztartalékként használhatóságát is. A gépek az alkalmazás körülményei szerint alapkeretre épített, kültéri csendesített burkolattal ellátott kivitelűek lehetnek. A motorok 1500/perc fordulatszámúak, zajszintjük ˂75 dB(A), és igen hosszú élettartamúak.

Starpower áramfejlesztő ECO sorozat

Alapkivitelben is magas felszereltség, igen megbízható és sokoldalúan alkalmazható. Az ECO sorozat generátorai széles körben és változatos környezeti körülmények között használhatók. Egy- és háromfázisú változata, teljesítmény és méret választéka alkalmassá teszi lakossági és kisüzemi használatra, továbbá számítógép termekben, szerelőcsarnokokban, ahol korlátozott a helyszükséglet. A vezérlő egység egyszerű, kézi és/vagy automata verziója képzettség nélkül is könnyen kezelhető. Legújabb fejlesztésű, minőségi alkatrészekből, az EU környezetvédelmi és konstrukciós szabványok tiszteletben tartásával készült.

Starpower traktoros meghajtású áramfejlesztő

A GTS és GTE széria áramfejlesztő egységeket kimondottan mezőgazdasági használatra készült, ahol nincs elektromos energia és/vagy tartalék villamos energia ellátásra van szükség. Széles teljesítmény tartomány, 10-80 kVA-ig, kimenő feszültség 400/230 Volt, három fázis, 50 Hz: de megrendelésre további változatok is készíthetők. 

Vezérlőpanel

A berendezések által termelt elektromos energia adatok folyamatosan ellenőrizhetők. A digitális kijelzőről az adatok könnyen leolvashatók: motorvédő automatika, üzemállapot kijelzések, áram és feszültségmérők, frekvenciamérő, üzemóra számláló, ÉV relé. Hátlapon vészleállító és csatlakozó aljzat.

Starpower motoros meghajtó egység szivattyúhoz

 

Részei:

- belsőégésű motor

- ipari tengelykapcsoló

- reduktor (opció)

- fém alapváz

- indító akkumulátor és kiegészítők

- üzemanyag tartály

- kapcsolótábla.

MPI 350 vezérlőegység elektronikus kártyával. 

Szabályozza a dízelmotoros vízszivattyúkat: olajnyomás, motorhőmérséklet, akkumulátor töltő generátor, vízszivattyú nyomás, üzemanyagszint, motor fordulatszám, alacsony üzemanyag-nyomás (opcionális).

GSM távvezérlés (opcionális).

„Apollo„ napelemes rendszerű áramfejlesztő gépegység

A vízszivattyú működése kizárólag napelemmel termelt elektromos energiával történik. Egy vagy több napelem kerül felszerelésre, a napenergia hasznosításával különböző szivattyúkat lehet üzemeltetni, pl: mély kutakból víz kiemelés, vízgyűjtő tartályok utántöltése, mezőgazdasági területek öntözése, valamint ivóvíz kitermelés.

Az Apolló-rendszer vizet tárol és nem energiát, tehát nincs szükség napenergia tárolásra, üzemeltetése gazdaságos, környezeti és gazdasági szempontból a fenntartható fejlődést szolgálja.

Az általunk forgalmazott gépek és berendezések részére természetesen biztosítjuk az esetlegesen szükséges garanciális időn belül és az azon túli javítási lehetőségeket, valamint a szükséges tartalék alkatrészellátást.